22 mei 2009

Pechdag

Soms gaat alles zoals gehoopt, maar vandaag was dat niet het geval. We zijn wel goed begonnen, maar toen we de slijpschijf wilden vervangen begon de pech. Die wilde niet los, zodat we een iets minder officiële manier moesten gebruiken om deze los te krijgen, wat even duurde vermits ik thuis wat overredingskracht moest gaan halen ;-) .

Niet lang nadat we blij weer bezig waren hoorde Ellen een raar geluid... Na wat onderzoek en de motor open te gooien bleek het op zich nog mee te vallen: een kapotte lager (en ik dacht dat die normaal niet kapot horen te gaan). Misschien zijn we te enthousiast? In ieder geval was het vinden van het probleem nog niet gelijk aan snel verder werken. Tegen de tijd dat we de restanten los hadden gekregen zonder de rest kapot te helpen waren we enkele uurtjes verder en was het te laat om nog naar de winkel te rijden voor een nieuwe. Toen hebben we maar besloten om het voor gezien te houden en terug naar huis te rijden.

Hopelijk gaat het morgen wat beter en kunnen we weer goed verder werken. Na gisteren een klein defect en vandaag weer vinden we het wel genoeg voor de komende tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten